Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini asmış adam görmek

Rüyada kendini asmış adam görmek

Rüyada kendini asmış adam görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini asmış adam gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza olanak sağlayacak değişiklikleri kapsayan başlıklarda farklı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada kendini asmış adam görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini asmış birini görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, huzurlu günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada eyyüp as görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada asya görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kendini asmış insan görmek maddi anlamda güçleneceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini asmış görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına alamet eder.

Rüyada asr suresi dinlemek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada vel asr suresini okumak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments