Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asyalı görmek

Rüyada asyalı görmek

Rüyada asyalı görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada asyalı gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, iş birliği veya düzenlemelerin istendiği gibi gitmeyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada hızır as görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vel asr suresini okumak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına inanılır.

Rüyada eyyüp as görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, istediklerini elde edeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalettir.

Rüyada asyalı görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada azrail as görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, köşeye sıkıştıracağına rivayet eder.

Rüyada yunus as görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, borçlanılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asr suresi dinlemek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına işarettir.

Rüyada kendini asmış insan görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments