Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi sütünün aktığını görmek

Rüyada kendi sütünün aktığını görmek

Rüyada kendi sütünün aktığını görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, pek az kazanç getireceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada kendi sütünün aktığını gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip olabilirsiniz.

Rüyada sütünün akmasını görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sütün aktığını görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet eder.

Rüyada kendi sütünün aktığını görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde süt aktığını görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada sütlerinin aktığını görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, oğlu evli ise boşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne sütü aktığını görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına işarettir.

Rüyada birinin göğsünden süt aktığını görmek çok başarılı işlere girileceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada memeden süt aktığını görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments