Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütlü şeker görmek

Rüyada sütlü şeker görmek

Rüyada sütlü şeker görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, iş için gurbete gidileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, işlerin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada sütlü şeker gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler size tam bir kurtarıcı gibi görünebilirler.Bu kişiler sayesinde zor bir durumu arkanızda bırakabilir veya rekabet gerektiren konular varsa, kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada sütlü şeker görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işarettir.

Rüyada sütlü çorba görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulur.

Rüyada sütlü ekmek görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işarettir.

Rüyada sütlü çorba pişirmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sütlü kahve görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına işarettir.

Rüyada sütlü nescafe içmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, daima ona hürmet göstereceğine inanılır.

Rüyada sütlü tatlı görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütlü baklava yemek hem çok mutlu olacağına, rızkının genişleyeceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments