Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütlü tatlı ikram etmek

Rüyada sütlü tatlı ikram etmek

Rüyada sütlü tatlı ikram etmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, bekarsa evleneceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalet eder.

Rüyada sütlü tatlı ikram etmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı maddi, manevi etkileyebilecek kişilerle söz münakaşası yaşamamanızda fayda var.

Rüyada sütlü tatlı ikram etmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine işarettir.

Rüyada sütlü kahve ikram etmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada sütlü tatlı yediğini görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, düşünmeden hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütlü tatlı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sütlü tatlı yaptığını görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütlü incir tatlısı görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sütlü irmik tatlısı görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütlü tatlı yemek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments