Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt annelik yapmak

Rüyada süt annelik yapmak

Rüyada süt annelik yapmak ticarete atılacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada süt annelik yapmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız özel bir kişiyle ortaklığa, iş birliğine ya da ilişkiye zemin hazırlıyor.

Rüyada süt anneliği yapmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, ününün çoğalacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada süt annelik yapmak eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, günahların af olacağına tabir olunur.

Rüyada anne süt görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine işaret eder.

Rüyada anne sütü tatmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada anne sütü emen bebek görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardakta anne sütü görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada anne sütü görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet eder.

Rüyada anne sütü sağmak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments