Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü oda görmek

Rüyada süslü oda görmek

Rüyada süslü oda görmek hem ün sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada süslü oda gördüyseniz:

  • Ateşin icadından beri içlerinde bulundukları durumu unutan bazı kişiler, olmadık durum veya kişileri savunma rolüne soyunabilirler.

Rüyada süslü oda görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, düşmanlarına da dost olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada süslü kutu görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada süslü pasta görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına işaret eder.

Rüyada süslü tuvalet görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok süslü olmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süslü tabak görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, karanlığın biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını süslü görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalettir.

Rüyada süslü saat görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, planların boşa gideceğine, zahmete ve çileye düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments