Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü ayna görmek

Rüyada süslü ayna görmek

Rüyada süslü ayna görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına rivayet eder.

Rüyada süslü ayna gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz geçmişte kaçırdığınız fırsatları yakalamanıza yardım edebilir.

Rüyada süslü ayna görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada süslü deve görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işarettir.

Rüyada süslü şapka takmak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada süslü eşyalar görmek rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada süslü yüzük görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada süslü domuz görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada süslü görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü yaşlı kadın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments