Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs balığı görmek

Rüyada süs balığı görmek

Rüyada süs balığı görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, rızkın genişlemesine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına işarettir.

Rüyada süs balığı gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Rüyada süs balığı yemek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, epey bir zarara uğrayacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü süs balık görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada süs balıklarının öldüğünü görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada çok süs balığı görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına delalet eder.

Rüyada süs balık yemek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada süs balığı satın almak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada süs balığı öldürmek hayatını yoluna sokacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada süs balığı aldığını görmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, onlardan büyük hayır göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments