Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azgın dalgalar görmek

Rüyada azgın dalgalar görmek

Rüyada azgın dalgalar görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sevinç dolu haberler alacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada azgın dalgalar gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

Rüyada azgın dalgalar görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına inanılır.

Rüyada azgın boğa görmek hayırlı haberler duyacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada azgın deniz görmek üzüntülerinden kurtulacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada azgın hayvan görmek başarılarının azalacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına işarettir.

Rüyada azgın kedi görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada azgın su görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada azgın kadın görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine işarettir.

Rüyada azgın suda yüzmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments