Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azgın su görmek

Rüyada azgın su görmek

Rüyada azgın su görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada azgın su gördüyseniz:

  • Çok iddialısınız.

Rüyada azgın su görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine alamet eder.

Rüyada azgın hayvan görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya delalet eder.

Rüyada azgın suda yüzmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada azgın dalgalar görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet eder.

Rüyada azgın nehir görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada azgın inek görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada azgın at görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına işarettir.

Rüyada azgın kedi görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments