Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürünerek kaçmak

Rüyada sürünerek kaçmak

Rüyada sürünerek kaçmak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, gönlünün rahata ereceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, keyfe kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürünerek kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Rüyada kurt sürüsünden kaçmak hayır getirecek yollara girileceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Rüyada arı sürüsünden kaçmak malını ve parasını kaybedeceğine, yüksek bir makamı olacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada domuz sürüsünden kaçmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, makamının ve ününün artacağına tabir olunur.

Rüyada koyun sürüsünden kaçmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada sürünerek kaçmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada köpek sürüsünden kaçmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan böcek sürüsü görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde sürüklendiğini görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments