Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde sürüklendiğini görmek

Rüyada denizde sürüklendiğini görmek

Rüyada denizde sürüklendiğini görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kazancının bol olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde sürüklendiğini gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da zik zaklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada denizde bir sürü gemi görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde balık sürüsü görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, darlık içine düşeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada denizde yunus sürüsü görmek depresyona gireceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına inanılır.

Rüyada denizde sürüklendiğini görmek güç ve kudret sahibi olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iyilik ve güzellik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde bir sürü balık görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret eder.

Rüyada denize sürüklenmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada denizin içinde bir sürü balık görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü karpuz görmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments