Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süreleri görmek

Rüyada süreleri görmek

Rüyada süreleri görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine alamet eder.

Rüyada süreleri gördüyseniz:

  • Olayların raydan çıkmaması için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada uzun süredir görmediğin birine sarılmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada kuran sürelerini okumak kendi işinin sahibi olunacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalettir.

Rüyada otobüs süren birini görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını bisiklet sürerken görmek kötü yönde hareket edeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babasını araba sürerken görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mülk süresini okuduğunu görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına delalettir.

Rüyada uzun süre uyumak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada nun süresini görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments