Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran sürelerini okumak

Rüyada kuran sürelerini okumak

Rüyada kuran sürelerini okumak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, yeni işlere atılacağına, şansın açılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, ağız tadından olacağına işaret eder.

Rüyada kuran sürelerini okumak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldışı fikirleri nedeniyle para harcamak zorunda kalmamaya özen gösterin.

Rüyada kuran sürelerini okumak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mülk süresini okuduğunu görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye süre okumak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yalan söylemeye, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saffat süresini okumak işlerinde yenilikler yapacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada asr süresini okumak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fatiha süresini okuduğunu görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet eder.

Rüyada mülk süresini okumak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada buruc süresini okumak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments