Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli koştuğunu görmek

Rüyada sürekli koştuğunu görmek

Rüyada sürekli koştuğunu görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli koştuğunu gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Rüyada sürekli asker görmek ardından bu kişiye açılacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli aynı şeyi görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada sürekli gülmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli yemek görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, geçim derdinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli eski evini görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, dertlerin son bulacağına yorulur.

Rüyada sürekli susamak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı sürekli görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, acılarını dindireceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada sürekli mezar görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments