Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli eski eşini görmek

Rüyada sürekli eski eşini görmek

Rüyada sürekli eski eşini görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli eski eşini gördüyseniz:

  • Biraz romantikleşebilirsiniz.

Rüyada sürekli eski eşi görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, önünü açacağına delalettir.

Rüyada sürekli eski eşini görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli eşini görmek ortaklı işlere girileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işaret eder.

Rüyada sürekli eşinin aldattığını görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli eski işyerini görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilini sürekli görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada sürekli eski sevdiğini görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, aniden evlilik kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli eski sevgilisini görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments