Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada az sakal görmek

Rüyada az sakal görmek

Rüyada az sakal görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada az sakal gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai bir karara varmadan önce, geçmiş tecrübelerinizi asla unutmamalısınız.

Rüyada saç sakal traşı olmak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kirli sakal bırakmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada ak sakallı olmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı sakallı görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sakal cıkmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına inanılır.

Rüyada sakalını uzun görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eşinin sakal bıraktığını görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, feraha ereceğine işarettir.

Rüyada mavi sakal görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, ruhunu güzelleştireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments