Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç sakal traşı olmak

Rüyada saç sakal traşı olmak

Rüyada saç sakal traşı olmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Rüyada saç sakal görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada saç ve sakal traşı olmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işaret eder.

Rüyada saçı sakalı beyaz görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah saç sakal görmek işlerin toparlanacağına, kendinden emin adımlar atacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada saç ve sakal kesmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalettir.

Rüyada saçı sakalı uzamak hasta olacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç sakal kesmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments