Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin sünnet olduğunu görmek

Rüyada erkeğin sünnet olduğunu görmek

Rüyada erkeğin sünnet olduğunu görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza rivayet eder.

Rüyada erkeğin sünnet olduğunu gördüyseniz:

  • Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Rüyada erkek bebeği sünnet ettirmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada sünnetli erkek bebek doğurmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek sünneti görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğun sünnet olduğunu görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, sıkıntıların biteceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına rivayet eder.

Rüyada sünnet olmuş erkek görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, asla yüksünmeyeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin sünnet olduğunu görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada erkek kardeşin sünnet olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada sünnetli erkek bebek görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments