Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunu sünnet etmek

Rüyada erkek çocuğunu sünnet etmek

Rüyada erkek çocuğunu sünnet etmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğunu sünnet etmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğu sünnet ettirmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu sünnet etmek büyük paralar kazanılacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun sünnet olduğunu görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu sünnet ettirmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun sünnetini görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, renk ve eğlence geleceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine inanılır.

Rüyada çocuğun sünnet edildiğini görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına işaret eder.

Rüyada atın üstünde sünnet çocuğu görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun sünnetini görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments