Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu et görmek

Rüyada sulu et görmek

Rüyada sulu et görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulu et gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazlasına talip olmanız problemlere neden olabilir.

Rüyada sulu et görmek yüzünün her daim güleceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sulu et yemeği yemek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, rahat rahat yaşayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine inanılır.

Rüyada sulu et yemeği görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada sulu et yemek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, düzenin bozulacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu etli yemek yemek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet eder.

Rüyada nohut sulusu görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulu meyve yemek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patates sulusu yemek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, isteklerinize kavuşacağınıza işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments