Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut sulusu görmek

Rüyada nohut sulusu görmek

Rüyada nohut sulusu görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalettir.

Rüyada nohut sulusu gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bir erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada nohut sulusu yemek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nohut sulusu görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına inanılır.

Rüyada sulu limon görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sulu köfte yemeği görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sulu et görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalet eder.

Rüyada sulu yeşil elma yemek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu kan görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates sulusu yemek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments