Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sultan kıyafeti giymek

Rüyada sultan kıyafeti giymek

Rüyada sultan kıyafeti giymek kişinin elindekilerinden de olacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sultan kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada sultan kıyafeti giymek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine delalettir.

Rüyada sultan kıyafeti görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sultan elbisesi giymek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sultan papağanı görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet sultanı görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sultanın öldüğünü görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına rivayet eder.

Rüyada sultan mezarı görmek köşeye sıkıştıracağına, sıkılacağı bir haber almaya, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada mihrimah sultanı görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments