Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet sultanı görmek

Rüyada devlet sultanı görmek

Rüyada devlet sultanı görmek yeni başlangıçlar yapacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet sultanı gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmek zorunda değilsiniz.

Rüyada devlet sultanı görmek fesada bulaşacağına, çevre değiştireceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada kanuni sultan süleymanuın mezarını görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Rüyada hürrem sultanı görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada eyüp sultanuın türbesini görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Rüyada sultan olmak ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hürrem sultan olduğunu görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sultanın öldüğünü görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sultan süleymanuın mezarını görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments