Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suların çekildiğini görmek

Rüyada suların çekildiğini görmek

Rüyada suların çekildiğini görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, gülmeye hasret kalacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suların çekildiğini gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmadan önce, karşı tarafın da sizin kadar ısrarcı olacağını hesaba katmanızda fayda var.

Rüyada deniz sularının çekildiğini görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz suyunun çekilmesini görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada suyu çekilmiş havuz görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan su çekip içmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su çekilmesi görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada suların çekildiğini görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet eder.

Rüyada suları çekilmiş deniz görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, rahat yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments