Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süet çizme görmek

Rüyada süet çizme görmek

Rüyada süet çizme görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kazancının günden güne çok artacağına yorulmaktadır.

Rüyada süet çizme gördüyseniz:

  • Siz, yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayacak bazı iş ya da konulara onay verebilir, imzalar atabilirsiniz.

Rüyada süet çizme görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah süet ayakkabı görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, üzüleceğine ve kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süet ayakkabı görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada süet görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun çizme giydiğini görmek başarısız ve mutsuz olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada taba rengi çizme görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, işlerine dört elle sarılacağına, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı çizme giymek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çizme çaldırmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments