Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süet görmek

Rüyada süet görmek

Rüyada süet görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kısmet alacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kısmetlerin azalacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine delalettir.

Rüyada süet gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizin yolunuzu takip etmelerini beklemek veya iknaya çalışmak yerine, içinde bulundukları durumu, fikirlerini veya duygularını anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada süet görmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah süet ayakkabı görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada süet çizme görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada süet ayakkabı görmek maddi olanaklarının artacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments