Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda para toplamak

Rüyada suda para toplamak

Rüyada suda para toplamak desteksiz kalacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, feraha ereceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda para toplamak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketlerini çok fazla kişiselleştirmemenizde fayda var.

Rüyada suda para toplamak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine inanılır.

Rüyada akan suda para toplamak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, her şeyin gönlünce olacağına delalet eder.

Rüyada suda bozuk para toplamak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada suda altın toplamak iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına alamet eder.

Rüyada suda elma toplamak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda mantar toplamak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, çok başarılı olunacağına inanılır.

Rüyada suda para bulmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet eder.

Rüyada suda bozuk para görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments