Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda kayıp düşmek

Rüyada suda kayıp düşmek

Rüyada suda kayıp düşmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, alım gücünün artmasına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, istenmeyen olayların olacağına, aç kalacağına alamet eder.

Rüyada suda kayıp düşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda inisiyatifi elinize almanız gerekiyor.

Rüyada suda kayıp düşmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, mevkie edineceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karda kayıp düşmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, rızkın kesilmeyeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzda kayıp düşmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada banyoda kayıp düşmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, iyi günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kayıp düşmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kariyer sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdan kayıp düşmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, uzun uzun dalıp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayıp yere düşmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağı kayıp düşmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments