Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayıp düşmek

Rüyada kayıp düşmek

Rüyada kayıp düşmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, rızkın çoğalacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kafasını rahatlatacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet eder.

Rüyada kayıp düşmek gördüyseniz:

  • Rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz konular size yapılması imkansız gibi görünebilirler.

Rüyada buzdan kayıp düşmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, rahatının kaçacağına, kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağı kayıp düşmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyoda kayıp düşmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayıp yere düşmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada tuvalette kayıp düşmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayağı kayıp yere düşmek yeni projelerin ve planların tutacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda kayıp düşmek rahat bir hayata sahip olunacağına, hikmete kavuşacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına rivayet eder.

Rüyada buzda kayıp düşmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, her şeyin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments