Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayıp yere düşmek

Rüyada kayıp yere düşmek

Rüyada kayıp yere düşmek kazancının da azalacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, geçecek güzel bir ömre, aile içinde husumet gelişeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalettir.

Rüyada kayıp yere düşmek gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerden veya muhalefet yapmaktan sakınmanızda fayda var.

Rüyada kayıp yere düşmek hayal kırıklığı yaşanacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, tüm keyfinin kaçacağına işarettir.

Rüyada ayağı kayıp yere düşmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kayıp düşmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzda kayıp düşmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada buzdan kayıp düşmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bunalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağı kayıp düşmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada tuvalette kayıp düşmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, mal ve rızkın çoğalmasına işarettir.

Rüyada kardan kayıp düşmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments