Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda araba sürmek

Rüyada suda araba sürmek

Rüyada suda araba sürmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına işaret eder.

Rüyada suda araba sürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi boşu boşuna üzmeyin.

Rüyada suda araba sürmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada suda araba kullanmak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda giden araba görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine delalet eder.

Rüyada arabayla suda boğulmak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada suda araba görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sarı araba sürmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilk kez araba sürmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah renkli araba sürmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, kazancının da aynı oranda artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments