Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda anahtar görmek

Rüyada suda anahtar görmek

Rüyada suda anahtar görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada suda anahtar gördüyseniz:

  • Hızlı hareket etmeniz durumunda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Rüyada suda anahtar görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda anahtar bulmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada tamir anahtarı görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev anahtarı görmek yapılan hataların düzeltileceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bijon anahtarı görmek daima secde ve şükür edeceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işarettir.

Rüyada altın anahtarlık görmek başarılarının bir ömür süreceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev anahtarı bulmak işinde büyük zaferler elde edeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çift anahtar görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments