Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renkli akrep görmek

Rüyada beyaz renkli akrep görmek

Rüyada beyaz renkli akrep görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, kısmetinizin açılacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz renkli akrep gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada beyaz renkli akrep görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına rivayet eder.

Rüyada sarı renkli akrep görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, mutsuz olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı renkli akrep görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada renkli akrep görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk akrep görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz akrep görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz akrep görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, bunalıma gireceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada beyaz akrep öldürmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments