Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suçlu görmek

Rüyada suçlu görmek

Rüyada suçlu görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada suçlu gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz alanlarda gerçekçi davranarak maliyetleri kısma şansınız olabilir.

Rüyada suçlunun yakalandığını görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, rahat bir hayata adım atacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine inanılır.

Rüyada suçlu bulunmak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada suçlu hissetmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada suçlu birini öldürmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulmaktadır.

Rüyada suçlu yakalamak kısmetinin bollaşacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulur.

Rüyada suçlu olduğunu görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalettir.

Rüyada suçluyu saklamak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada suçluya yardım etmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, işlerinin yolundan çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments