Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve çamur görmek

Rüyada su ve çamur görmek

Rüyada su ve çamur görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, manevi olarak da yıpranacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, kendine çeki düzen vereceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, başarıların çoğalacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada su ve çamur gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda yanlış yorumlanabilir veya yanlış lanse edilebilirsiniz.

Rüyada çamurlu su dökmek istediği başarıyı göstereceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu su görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık su ve çamur görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, şansının ve bahtının döneceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu su içmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına delalettir.

Rüyada sarı çamurlu su görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu su içtiğini görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık su çamur görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine tabir olunur.

Rüyada çamurlu suya girmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sorunları başarıyla çözmeye, gelirinin de garanti altında olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments