Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su vanasını kapatmak

Rüyada su vanasını kapatmak

Rüyada su vanasını kapatmak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, sorunların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada su vanasını kapatmak gördüyseniz:

  • Özgür ruhunuz dikkat çekmenize neden oluyor.

Rüyada su vanasını kapatmak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada vana kapatmak beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet eder.

Rüyada su vanası görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada su vanası açmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işarettir.

Rüyada vana gitmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada vana açmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada vana görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu kap görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments