Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su vanası görmek

Rüyada su vanası görmek

Rüyada su vanası görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, yol yordam öğretileceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına delalettir.

Rüyada su vanası gördüyseniz:

  • Biraz içine kapanık yapıda olabilirsiniz.

Rüyada su vanası açmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, güzel günler için yaşayacağına yorulur.

Rüyada su vanasını kapatmak meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su vanası görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına inanılır.

Rüyada vana görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine alamet eder.

Rüyada vana gitmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada vana açmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hayırlı haberler alacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına alamet eder.

Rüyada vana kapatmak açların doyacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, neşeli bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde balık tutmak tüm sorunlarının biteceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments