Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üzerinde yürümek

Rüyada su üzerinde yürümek

Rüyada su üzerinde yürümek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, parasının ve canın güvende olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, şifa edineceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Kişisel ani kararlar vermekten veya evde ani değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada suya yürümek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, sevdiklerini de koruyacağına delalet eder.

Rüyada su yüzünde yürümek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duru suyun içinde yürümek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada su altında yürümek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kişinin başarılarının artacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Rüyada deniz suyu üzerinde yürümek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinden yürümek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sularda yürümek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada su yolunda yürümek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments