Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yolunda yürümek

Rüyada su yolunda yürümek

Rüyada su yolunda yürümek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına delalettir.

Rüyada su yolunda yürümek gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Rüyada su yolunda yürümek daha geniş rızık elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tren yolunda yürümek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada dağ yolunda yürüdüğünü görmek şifa bulacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada tren yolunda yürüdüğünü görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık yolunda yürümek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tarla yolunda yürümek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, evine haciz geleceğine işaret eder.

Rüyada kabe yolunda yürümek öz güveninin yerine geleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada orman yolunda yürümek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments