Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su tulumbası görmek

Rüyada su tulumbası görmek

Rüyada su tulumbası görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ne yapacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada su tulumbası gördüyseniz:

  • Belli önerilerinizi, planlarınızı veya teklifleri gözden geçirmeniz gerektiğini gösteren işaretleri görmezden gelmeyin.

Rüyada tulumbadan su çekmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yüksek bir makamı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tulumbadan su çıkarmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet eder.

Rüyada su tulumbası görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet eder.

Rüyada tulumbadan su içmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısı görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına inanılır.

Rüyada tulumba tatlısı yapmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına yorulur.

Rüyada tulumba çekmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, üçüncü gözünün açılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments