Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su şakası yapmak

Rüyada su şakası yapmak

Rüyada su şakası yapmak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, ondan kazanç elde edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada su şakası yapmak gördüyseniz:

  • Zayıf ilişkileri güçlendirebilir, tartışmalı durumları telafi edebilirsiniz.

Rüyada su şakası yapmak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada şaka yapmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada el şakası yapmak ayrılanların birleşeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına tabir olunur.

Rüyada birine şaka yapmak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, mutlu bir insan olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şaka yaptığını görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şakaya gülmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine delalettir.

Rüyada birine şaka yaptığını görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada şakasına kavga etmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments