Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el şakası yapmak

Rüyada el şakası yapmak

Rüyada el şakası yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, iş öğreneceğine, yanlış bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada el şakası yapmak gördüyseniz:

  • Hayallerinizi ne pahasına olursa olsun gerçekleştirme konusunda kararlı görünüyorsunuz.

Rüyada el şakası yapmak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada birine şaka yapmak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada şaka yapmak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su şakası yapmak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada şakasına kavga etmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine şaka yaptığını görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada şakaya gülmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada şaka yapıldığını görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments