Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şaka yaptığını görmek

Rüyada şaka yaptığını görmek

Rüyada şaka yaptığını görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, işini büyüteceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, işveren koltuğunda oturacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada şaka yaptığını gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Rüyada şaka yapıldığını görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine inanılır.

Rüyada şaka yaptığını görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada su şakası yapmak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada el şakası yapmak zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada şakaya gülmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, mevkie edineceğine, hayalkırıklığı duyacağına inanılır.

Rüyada birine şaka yaptığını görmek büyük zararlar getireceğine, iş için gurbete gidileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şaka yapmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada şakasına kavga etmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments