Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillikler içinde oturmak

Rüyada yeşillikler içinde oturmak

Rüyada yeşillikler içinde oturmak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde oturmak gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Rüyada yeşilliklerin içinde oturmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillikler içinde oturmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalet eder.

Rüyada yeşilliğin içinde oturmak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine alamet eder.

Rüyada yeşillik içinde oturmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın içinde oturmak huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde oturmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada araba içinde oturmak imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, üzüleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçekler içinde oturmak kıdem atlayacağına, vefalı bir insan olacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments