Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su güğümü görmek

Rüyada su güğümü görmek

Rüyada su güğümü görmek bereketin geleceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ticarette ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada su güğümü gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada güğümden su içmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işaret eder.

Rüyada su güğümü görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, önünün açılacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada güğümde su görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu güğüm görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, elinin döneceğine alamet eder.

Rüyada güğüme su doldurmak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, her nimetin lezzetine varacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güğümle su taşımak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine işaret eder.

Rüyada bakır güğüm görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına işarettir.

Rüyada süt güğümü görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments