Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt güğümü görmek

Rüyada süt güğümü görmek

Rüyada süt güğümü görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, hayaline kavuşacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süt güğümü gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da hareket ettiğiniz kişilerin gizli planları olabilir.

Rüyada süt güğümü görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada güğümden su içmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş güğüm görmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, çok hayır duası alacağına işarettir.

Rüyada su dolu güğüm görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada kara güğüm görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, işlerinin gerileyeceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada güğüm almak hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bakır güğüm görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada güğüme su doldurmak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments