Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu oda görmek

Rüyada su dolu oda görmek

Rüyada su dolu oda görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada su dolu oda gördüyseniz:

  • Olan biteni veya mevcut durumu kabul etmek negatif olayları pozitife çevirmenin veya avantaj sağlanabilecek yerleri bulmanın ilk adımı olabilir.

Rüyada su dolu oda görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet eder.

Rüyada su dolu odada yüzmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada içi su dolu oda görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada yılan dolu oda görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, masa başı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada dolu oda görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına işaret eder.

Rüyada altın dolu oda görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, mutluluk bulacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu varil görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, rızkının genişleyeceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına işarettir.

Rüyada su dolu havuza girmek yeni bir yola gireceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments