Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu oda görmek

Rüyada dolu oda görmek

Rüyada dolu oda görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolu oda gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir tercih yapabilirsiniz.

Rüyada içi su dolu oda görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, adının ve şanının yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada su dolu oda görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolu oda görmek rahatsızlık duyulacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan dolu oda görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine işaret eder.

Rüyada su dolu odada yüzmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalettir.

Rüyada altın dolu oda görmek işe giren herkesin kalkınacağına, eline geçen malları tutamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına inanılır.

Rüyada elbise dolu valiz görmek tatsız durumlar yaşanacağına, mallarının artacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına işarettir.

Rüyada yılan dolu ev görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, insanların takdirine mazhar olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments